Reviews

 

"Al zeker 5 jaar elke week naailes van Anouk. Dat is leerzaam, ontspannend en gezellig! In een klein groepje iets naaien, dat wat je zelf leuk vindt. Anouk heeft veel kennis van zaken, denkt mee en zorgt ervoor dat je steeds een stapje verder komt en moeilijkere dingen kan maken. Voor mij elke week een ontspannen avondje én leuke, unieke kledingstukken waar ik trots op kan zijn!"
- Inge -

 

"Ontzettend blij met mijn naailessen, gegeven door onze "juf" Anouk. Leuke dingen maken en geïnspireerd raken door de 
medecursisten en natuurlijk ook door Anouk zelf.
Eigenlijk heb ik geen naailes nodig om mijn kleding te maken,
want ik naai al zo'n 35 jaar. Maar ik blijf toch graag bij haar op les, wat extra kneepjes van het vak leren. De soepelheid van het lesgeven door Anouk en ook de gezelligheid maken het tot 
een feestje!"
- Thea -

 

"Anouk ik super ervaren, een geweldig behulpzame naai juf.
De lessen zijn behalve super nuttig, ook altijd heel gezellig!"
- Ghazaleh -

 

"Anouk's naailessen zijn gezellig en zeer leerzaam. Voor beginnende en gevorderde naaisters. Ze geeft les op een duidelijke en rustige manier. Dus wil je het naadje van de kous weten? Bij Anouk ben je aan het juiste adres."
- Moniek -

 

"Ik heb in een jaar tijd heel erg veel geleerd van Anouk. Ze heeft veel verschillende sooren materialen en komt altijd met originele ideeën. Ze kan goed differentiëren en met al haar geduld en gezelligheid zijn de lessen altijd om naar uit te kijken!"
- Eva -

 

"Al lange tijd (lees 1,5 jaar) was ik op zoek naar een "hippe" naailes. Wat ik zocht was een leuke en gezellige les waar ik niet alleen de basisbeginselen van het naaien zou leren, maar ook waar ik inspiratie kon vinden voor het maken van accessoires, leuke kleding voor mijn kinderen en modieuze, eigentijdse kleding voor mijzelf. Uiteindelijk kreeg ik van iemand de tip over Anouk. Bij haar heb ik precies gevonden wat ik zocht. Inmiddels ben ik al een jaar of 4 bij haar op les. De basisbeginselen heb ik inmiddels wel onder de knie. maar wat betreft de hogere wiskunde die er ook weleens bij naaien komt kijken is Anouk echt een kei! Als ex-lerares is ze ook heel duidelijk en volledig in haar uitleg en heeft ze altijd positieve feedback. We hebben een erg leuk cubje met jonge moeders en inmiddels zit ik er niet alleen om te naaien, maar ook voor de gezelligheid!"
- Godelieve -