Naailessen

Lijkt het je leuk zelf een bijzonder cadeau of kledingstuk te maken? Zou je wel wat beginselen en een basis willen leren? Volg dan een naailes in Noekie’s Naaiatelier!

Ik geef op drie ochtenden en twee avonden in de week naailes. De groepen zijn klein, 3 cursisten per groep, waardoor je genoeg tijd en aandacht en begeleiding van me krijgt. Onder mijn begeleiding maak je zelf iets leuks voor je kinderen zoals een jurkje, tuniekje of een stoere broek. Of wil je stoffen vlaggetjes, een speeltent, een luiertas, een knuffel of hippe spulletjes voor de kinderkamer maken? Natuurlijk is het ook mogelijk om kleding voor jezelf of je partner te maken. Wat je wilt!

Janome S3 Skyline naaimachine

Wanneer:   

Maandag
9:00 uur - 11:00 uur
20:00 uur - 22:00 uur

Dinsdag
9:00 uur - 11:00 uur

Woensdag
20:00 uur - 22:00 uur

Donderdag
9:00 uur - 11:00 uur

Waar:

Noekie's Naaiatelier
Heikampen 56 in Nuenen

 

Janome S5 Skyline naaimachine

De kosten zijn € 17 per les. Je betaalt per maand, dus je kunt ook per maand beginnen en weer opzeggen, dat is allemaal vrij. Ook is er de mogelijkheid om kantjes, bandjes, lintjes en fournituren bij mij te kopen. Ik hanteer dezelfde lesweken als de basisscholen. Per groep kan ik 3 cursisten plaatsen en begeleiden. Je mag je eigen naaimachine meenemen (als je die hebt) maar je mag ook op één van mijn machines werken. 

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een naailes? Neem dan contact op via het contactformulier.